Financiranje rabljenih avtomobilov

LEASING ali KREDIT

Za način financiranja se boste odločili sami. Mi vam lahko ponudimo nakup rabljenega vozila na kredit ali leasing. Pri obeh načinih financiranja vam bodo pomagali naši strokovno usposobljeni strokovnjaki. Vse postopke pridobitve kredita ali leasinga opravimo pri nas v našem podjetju. Postopek ponavadi traja do 48 ur.
Sodeljujemo z Gorenjsko banko, Unicredit in Summit Leasing Slovenija. Za več informacij pokličite naše sodelavce.

Nekaj besed o leasingu

Pri leasingu rabljenega avtomobila naši strokovnjaki opravijo za vas vse zamudne postopke. Vsi si želimo biti hitri in mobilni, zato pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite prednosti leasinga. Tudi vi se lahko brez skrbi pustite zapeljati sodobnemu življenjskemu slogu in naj vam vaš avtomobil, ki ste ga kupili na leasing, omogoči popolno neodvisnost in mobilnost.

Lizing je posebna oblika financiranja nakupa, pri katerem lizingodajalec kupi predmet lizinga po izbiri lizingojemalca in mu ga da v uporabo. Lizingojemalec takoj postane ekonomski lastnik, pravno lastništvo pa se prenese s plačilom celotne pogodbene obveznosti.

To je preizkušena in po vsem svetu uveljavljena oblika nakupa poslovnih sredstev, nepremičnin, opreme, vseh vrst vozil in plovil, ena bolj fleksibilnih oblik financiranja, ki upošteva želje, potrebe in zmožnosti lizingojemalca. Večinoma lizingojemalec plačuje obroke mesečno, po dogovoru pa lahko tudi kvartalno, letno … Tudi doba odplačevanja je lahko zelo različna.